MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

Az M-TESZT Kft mikrobiológiai ellenőrzések, kapcsolódó minősítési, validációs és kalibrálási feladatok elvégzésére alakult gazdasági társaság.

Az M-TESZT Kft mikrobiológiai vizsgáló, minősítő és kalibráló tevékenysége pártatlan és független mind megrendelőitől (gyártók, forgalmazók, intézmények) mind a hatóságtól.


Az M-TESZT Kft elsődleges célja, hogy a megrendelők maradéktalanul elégedettek legyenek a szolgáltatás minőségével. A minőség középpontba állítását jelenti a működő minőségbiztosítási rendszer, ami a laboratórium mikrobiológiai ellenőrző, validálási, minősítési és kalibrálási tevékenységét szabályozza.


A laboratórium személyzete, vezető és beosztottak elkötelezettek a minőségi munkavégzés iránt. Megfelelő tapasztalattal és végzettséggel rendelkeznek, de ezt szolgálja a személyzet rendszeres oktatása, továbbképzése is.


A működő minőségügyi rendszer biztosítja:


    az alkalmazott vizsgálatok és kalibrálások naprakészen megfeleljenek a nemzeti, európai és egyéb nemzetközi előírásoknak, szabványoknak, gyógyszerkönyvi előírásoknak.


    a Megrendelők igényeinek figyelembevételét az előírások által megszabott határokon belül.


    az eszközök, etalonok, berendezések folyamatos karbantartását, kalibrálását.


    a mérések reprodukálhatóságát és az eredmények elfogadhatóságát az alkalmazott módszerek validálásán keresztül.


    a vizsgálati, kalibrálási környezet folyamatos ellenőrzését, szinten tartását, szükség szerinti beruházások elvégzését.


    a Megrendelői igények kielégítése érdekében új vizsgálati módszerek telepítését.


    a dolgozók naprakészségét a dokumentációs rendszer (Minőségügyi Kézikönyv, Szabvány Műveleti Előírások) ismeretében.


    az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 (Vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok felkészültségének általános követelményei) szabvány előírásainak való megfelelést. (Tanúsítvány NAH-1-1753/2019),


    az MSZ EN ISO/IEC 9001:2015 (Minőségirányítási rendszerek. Követelmények) szabvány előírásainak való megfelelést (Tanúsítvány HU06/2165).


A minőségbiztosítási rendszer működését, folyamatos fejlesztését a minőségügyi megbízottal szorosan együttműködve, az M-TESZT Kft vezetőjeként támogatom, és minden szükséges feltételt biztosítok.M-TESZT Kft ügyvezetője

Copyright © 2019 | M-Teszt Kft. Minden jog fentartva.